adverteren op radio Mol

Steeds meer lokale en regionale handelaars ontdekken de kracht van radioreclame.

Met radioreclame bereikt u de doelgroep waar u die wilt bereiken: op het werk, thuis of onderweg. Radio is mobiel; dus altijd zijn de luisteraars in de buurt.

Als geen ander medium kan radioreclame gebruikt worden ter ondersteuning van krantenadvertenties of direct mail. De combinatie met radioreclame vergroot het effect van bestaande advertentiecampagnes. Ook wordt radioreclame door steeds meer bedrijven gebruikt voor het aanwerven van personeel.

Herhaling is de kracht van radioreclame. Geen ander medium stelt u in staat een hoge contactfrequentie te bereiken voor een relatief laag budget. Tarieven en mogelijkheden zijn gebaseerd op een hoge herhalingsfactor.

Radioreclame is hét middel om uw naambekendheid te vergroten en uw imago te versterken.

Radio is een snel medium, vandaar dat het mogelijk is om op zeer korte termijn een grote doelgroep te bereiken. U belt of mailt vandaag voor een campagne, en morgen zit uw spot al in de ether.

Met een prikkelende reclamespot bekomt u méér klanten en een hogere omzet. Laat ons voor u een creatieve en professionele radiospot maken, onze ontwerpers houden rekening met uw huisstijl. Dit doen ze aan de hand van uw website of via uw aanwijzingen.

Mocht het zo zijn dat u nog niet over een vaste advertentiestijl beschikt, dan ontwikkelen wij graag een stijl voor u, waarop u in de toekomst kunt voortborduren.

Als handelaar weet u beter dan wie ook dat niet iedereen openstaat voor reclame, daarom wilt u een zo groot mogelijke doelgroep bereiken. Radio Mol zendt al meer dan 30 jaar lang, met succes, uit voor een doelgroep tussen 20 en 55 jaar.

Dat is de grootste bevolkingsgroep die nog zeer actief is en regelmatig gebruik maakt van diensten en goederen. De Radio Mol-luisteraars hebben een regelmatig koopgedrag en zijn gevoelig aan professionele reclameboodschappen.

Dus... als u spijkers met koppen wilt slaan, gebruikt u best de kracht van Radio Mol.

Meer informatie: Luc Peeters / 0477-44 10 29 / luc.peeters@radiomol.be