het walhalla

woensdag, 19u-20u

presentatie: Marianne Verbist
techniek: Sebastian Deceuninck

Uw cultuurprogramma 't walhalla: voortaan elke woensdagavond tussen 19 en 20u, comfortabel geschurkt tussen het witte doek en classics.

Culturele informatie zoals u dat van ons gewoon bent, maar nu ook (door het aanvoeren van vers bloed dat zich onder de naam Sebastian Deceuninck laat aanspreken) met kunstzinnige erupties die al eens van verderweg van huis worden binnengesleept.

Bent u zelf op de hoogte van daveringwekkende culturele manifestaties? Laat het ons weten of kom er persoonlijk over getuigen in... 't walhalla!

het walhalla – mol ademt cultuur en bruist van de activiteit

Uitzending van woensdag 13 september 2017 - 't Walhalla van woensdag 13 september

't Walhalla van woensdag 13 september. We praten met onze Sis Van Eeckhout. Deze specialist betreffende alles wat met de tweede wereldoorlog te maken heeft, komt praten over het nieuwe boek van Pieter Serrien. Pieter is historicus en schreef over de 'Vliegende bommen op Antwerpen'. Heb je al over Tarmac gehoord? Binnenkort openen ze een spectaculaire tentoonstelling, daar moeten we meer over te weten komen . Voilà, dat ligt klaar op de boterham van de tweede aflevering uit de dertiende jaargang van 't Walhalla. Welkom allemaal in:

TWALHALLA 

Uitzending van woensdag 6 september 2017 - Start nieuw seizoen

details